Ontdek coöperatief wonen in Brussel tijdens de infoavond van COBHA


Ben je nieuwsgierig naar coöperatief wonen in Brussel en wil je meer weten over hoe je deel kunt uitmaken van een bewonerscoöperatie? COBHA, een Brusselse coöperatie die betaalbare en duurzame woonoplossingen creëert, organiseert een infoavond om het concept van coöperatief wonen toe te lichten en je de kans te geven al je vragen te stellen.

De infoavond van COBHA vindt plaats op woensdag 23 oktober om 18u30 in de Commons Hub, Rue de la Madeleine 51, Brussel. Tijdens deze avond krijg je de kans om te ontdekken wat COBHA precies doet, waar het momenteel staat, en hoe je eventueel zelf kunt deelnemen aan dit inspirerende project. Schrijf je in via deze link en bekijk het Facebook-event hier.

Waar staat COBHA nu?

COBHA is recent begonnen met het bezoeken van mogelijke gebouwen die geschikt zijn voor coöperatief wonen. Hierbij wordt het advies van architecten ingewonnen en worden technische vragen verder onderzocht. Daarnaast plant COBHA binnenkort gezamenlijke momenten om actief op zoek te gaan naar geschikte panden in Brussel, zodat leden elkaar kunnen ontmoeten en direct kunnen bijdragen aan het project. Op korte termijn komt COBHA met concrete data voor deze “pandenspeurtochten”.

Verder werkt COBHA aan een compleet nieuwe website en een nieuw logo. Op deze site zullen bezoekers binnenkort meer informatie kunnen vinden over de missie van COBHA, lopende projecten en toekomstige plannen. Een mijlpaal voor COBHA is dat de coöperatie inmiddels meer dan 100 coöperanten telt, wat het enthousiasme en de betrokkenheid van Brusselaars voor een betaalbare, rechtvaardige en solidaire stad bevestigt.